Muurdoorbraak

Muurdoorbraak

Muurdoorbraak

Voor een vakkundige muurdoorbraak met behulp van professionele apparatuur gaat u naar Steinhoff BV, de bouwkundige aannemer voor al uw muurdoorbraken. Of u nu enkel een gat wilt maken voor een extra raam, een complete draagmuur wilt verwijderen of een nieuw trapgat wilt creëren, Steinhoff helpt u graag!

Kosten muurdoorbraak

Bij het verwijderen van een muur geeft u uw ruimte binnen of buiten direct een andere uitstraling. Zo kiezen mensen er vaak voor om de muur tussen de keuken en woonkamer te verwijderen om een doorkijk te creëren, maar worden ook buitenmuren verwijderd om een stuk bij het huis te betrekken. Het verwijderen van muren is echter wel een vakkundig werkje en dient dan ook te worden gedaan door professionals met de juiste materialen en de nodige vakkennis. Als bouwkundig aannemer kunt u bij Steinhoff terecht voor diverse bouwwerkzaamheden waaronder een muurdoorbraak. Wij zullen de situatie eerst nauwkeurig bekijken om zo veilig en doordacht mogelijk te werk te kunnen gaan. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan en kunnen we precies die muurdoorbraak verzorgen die u graag zou willen!

Meer informatie

Voor een deskundig advies, een offerte op maat of meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 0345 68 11 14 of stuur een e-mail naar info@steinhoff.nl. Steinhoff, de bouwkundige aannemer voor al uw verbouwingen!

Bij Steinhoff B.V. helpen we u graag een draagmuur te verwijderen om uw keuken te vergroten en een mooie doorkijk naar de woonkamer te creëren!

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar