Staal plaatsen

Staal plaatsen

Wilt u staal laten plaatsen om uw pand te verstevigen of uw bouwwerkzaamheden veilig te laten verlopen? Vraag de vakmannen van Steinhoff dan om een deskundig advies. Bij Steinhoff kunt u terecht voor een vakkundig advies met betrekking tot diverse bouwwerkzaamheden. Zo kunnen we voor u beton boren, lateien plaatsen en stalen constructies ontwerpen. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit altijd voorop waardoor u kunt rekenen op een optimaal resultaat en een professionele werkwijze.

Staal plaatsen op professionele wijze

Het vakgebied van Steinhoff BV reikt van particulieren tot bedrijven en projectmatige bouwprojecten waardoor we ook u uitstekend kunnen helpen om staal te plaatsen. Het plaatsen van staal wordt vaak gebruikt ter versteviging van een constructie en dient dan ook zorgvuldig en vakkundig te worden uitgevoerd. Bij Steinhoff kunnen we onder meer voor u:

  • Een stalen latei plaatsen;
  • Dragende constructies aanbrengen;
  • Stalen frames ontwerpen.

Welke werkzaamheden in uw geval noodzakelijk zijn is geheel afhankelijk van de staat, bouw en situatie van uw werkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om uw pand nader te bekijken en een advies uit te brengen over de mogelijkheden.

Contactinformatie

Ook voor een gratis meting of een offerte op maat komen we graag bij u langs. Zo weet u direct wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Voor vragen en meer informatie over staal en het plaatsen daarvan neemt u gerust contact met ons op via e-mail of telefoon: 0345 68 11 14. Wij staan graag voor u klaar!

Staal plaatsen laat u over aan de professionals van Steinhoff BV, de bouwkundige aannemer voor al uw constructies, zaagwerkzaamheden en muurdoorbraken!

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar