Betonzagen: muur

Een klus voor professionals

Betonzagen is precisie werk en kunt u het beste aan een vakkundige specialist overlaten. Het zou namelijk zonde zijn als bijvoorbeeld uw deur na het zagen van de opening niet blijkt te passen.

De vakkundige specialisten van Steinhoff hebben bouwkundig inzicht, technische kennis en vele ervaring met het zagen in beton en steen. Wij zijn dé betrouwbare partner voor het uitvoeren van uw klus!

Bij Steinhoff bent u verzekerd van de juiste aanpak en een hoogwaardige uitvoering. Wij kunnen uw uitdagende klus tot een succes brengen!

Betonzagen voor diverse doeleinden

Steinhoff is uw expert

Door in betonnen muren te zagen worden openingen in woningen gerealiseerd. Het kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden voor de realisatie van een:

  • Kozijn
  • Deur
  • Leiding
Steinhoff - Betonzagen

De verschillen tussen zagen in beton en steen

Bij het zagen in beton is er een grote hoeveelheid koelwater nodig. Deze grote hoeveelheid koelwater kan voor vuil zorgen. Steinhoff zorgt er altijd voor dat de klus netjes achtergelaten wordt.

Bij het zagen in steen is er een kleinere hoeveelheid koelwater van belang. Om verontreiniging tegen te gaan maken wij gebruik van een minimale hoeveelheid. Ook bij het zagen in steen zorgen wij ervoor dat wij alles netjes opleveren.

De vakkundige specialisten van Steinhoff realiseren uw klus van A tot Z. Naast het zagen zorgen wij ervoor dat afval wordt afgevoerd, stof of koelwater wordt opgeruimd en de werkplek weer piekfijn in orde is. U hoeft zelf niets op te ruimen, u wordt volledig ontzorgd.

De werkwijze van Steinhoff

Uw pand of woning is erg kostbaar. Om die reden werkt Steinhoff altijd met dezelfde nauwkeurige werkwijze. Wij vinden een goede voorbereiding erg belangrijk. Wij plannen een afspraak in om de situatie in het echt te beoordelen. Daarnaast bestuderen wij nauwkeurig de bouwtekeningen en maken wij een plan. Gedurende het proces houden wij u volledig op de hoogte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Tijdens de uitvoering van het project zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschap en mankracht aanwezig zijn. Na afloop maken wij de werkplaats weer helemaal schoon.

Spreekt onze manier van werken u aan? Wij helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken.

We leggen u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het project.

Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en na het betonboren ruimen we netjes op. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het uitvoeren van betonzaag werkzaamheden?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
Steinhoff -  Betonzagen

Steinhoff staat voor u klaar

Uw vakkundige specialist

Uw betonzaag werkzaamheden kunt u met een gerust hart overlaten aan Steinhoff. Gedurende de samenwerking weet u waar u aan toe bent door onze transparante communicatie. Wij spreken altijd alle werkzaamheden met u door, zodat wij er zeker van zijn dat wij elkaar begrijpen. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk perfect uit kunnen voeren en u blij kunnen maken met het resultaat. Steinhoff garandeert u:

  • Een vakkundige en voorbereide uitvoer
  • Een schone oplevering
  • Een perfect resultaat

Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op. Graag beantwoorden wij uw vragen en geven wij u advies op maat.