Specials

Steinhoff doet net dat stapje extra

We laten u graag kennismaken met onze ‘Steinhoff specials’. Hieronder verstaan wij de werkzaamheden die maar weinig aannemers kunnen uitvoeren. Het goede nieuws is dat u bij Steinhoff hier wel voor terecht kan. Doordat wij gespecialiseerd zijn in muurdoorbraken en constructies om stabiliteit te garanderen kunnen wij meer voor u betekenen.

De speciale projecten houden vooral de extra constructies in die we hebben bedacht ter vervanging van de draagmuur of buitenmuur. Deze constructies passen we zo secuur mogelijk toe, zodat ze niet of zo min mogelijk opvallen. Dit geeft het mooiste eindresultaat.

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van keukenmuren tot complexe klussen

  Staalconstructie - Buitenmuur
  Staalconstructie - Lassen
  Buitenmuur verwijderen - Steinhoff
  Steinhoff - Lassen
  Buitenmuur verwijderen - Constructie
  Buitenmuur verwijderen - Tekening
offerte aanvragen

De ‘Steinhoff specials’ toegelicht

Onze mogelijkheden

We bedenken graag constructies ter vanging van buiten- of draagmuren. Deze constructies zorgen voor de stabiliteit van de rest van het woning of het pand wanneer er een muur is doorbroken of verwijderd. Maar waar kunt u dan aan denken?

Stalen balk in betonnen vloer

Steinhoff maakt het mogelijk om de stalen balk, die nodig is om de draagmuur te vervangen, in de betonnen verdiepingsvloer te vrezen. De balk wordt door deze methode vrijwel geheel of zelfs volledig onzichtbaar. Dit is afhankelijk van de diameter. Doordat wij van tevoren berekeningen uitvoeren kunnen we u vertellen in welke mate deze balk zichtbaar zal zijn.

 Draagmuur Doorbreken - Buitenmuur

Overspanning zonder pilaren

Bij Steinhoff is het ook mogelijk om een grote overspanning te realiseren zonder de toepassing van steunpilaren. Een zeer specialistische klus die vraagt om correcte berekeningen en maatwerk.

De diameter en het gewicht van de stalen balk zijn afhankelijk van de lengte die de overspanning dient te hebben. Als deze zijn berekend kunnen in sommige gevallen zelfs open ruimtes van 14 meter worden overspannen zonder pilaren. Een toepassing die we al hebben doorgevoerd bij diverse huizen en kantoorpanden.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en welke onzichtbare constructie we voor u kunnen toepassen? Onze deskundigen adviseren u graag. Een specialist denkt met u mee over de mogelijkheden en geeft u concrete ideeën over onze uitvoering. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag verder!

Offerte aanvragen
of bel 0345 68 11 14

Veelgestelde vragen

Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren, buitenmuren en hebben een aantal 'specials'. Dit zijn speciale constructies die de stabiliteit in uw woning of bedrijfspand garanderen na het doorbreken van een draagmuur of buitenmuur.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit. Daarnaast leggen we aan u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project. Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en plaatsen na het doorbreken van de muur een goede constructie ter vervanging. Daarna ruimen we netjes op en nemen we het puin mee. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het doorbreken van een draag- of buitenmuur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf. Daarnaast doen wij al ruim 10 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Ons team staat voor u klaar

Professioneel en deskundig

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van muurdoorbraken en speciale draagmuur vervangende constructies? Dan is Steinhoff dé partij voor u. Voordat we aan de slag gaan, komen we de locatie bekijken en voeren we berekeningen uit. Vervolgens spreken we alles met u door, zodat we elkaar volledig begrijpen. Op deze manier kunnen we sneller werken en heeft u de zekerheid over een goede uitvoering van het project.

Voor een optimaal resultaat beloven we u dit:

  • Dat we alle benodigde materialen en mankracht bij ons hebben
  • Dat uw muurdoorbraak vakkundig wordt uitgevoerd
  • Dat we uw plafond correct ondersteunen tijdens onze werkzaamheden
  • Dat de juiste draagconstructie wordt geplaatst na de muurdoorbraak

Neem direct contact met ons op! Onze professionals geven graag antwoord op uw vragen en voorzien u van het nodige advies.

Offerte aanvragen