Referenties

Steunmuren vervangen door stalen constructie

14-05-2016 – Saskia van der Drift

Wouw wouw wouw, wat een topmannen zijn Tonny en zijn collega’s. Ontzettend flexibel: de gemeente had de vergunning nog niet afgegeven, uiteindelijk is de klus 5 dagen uitgesteld en hebben de mannen in één dag (vandaag) alle dragende binnenmuren van onze woning vervangen door stalen constructies. Ik zat bijzonder in de rats vanwege slecht werk van de aannemer bij de vorige bewoner. Tonny kwam speciaal langs om de situatie te herbeoordelen wat mij rust gaf.
Uiteindelijk ben ik dolgelukkig dat ik deze mannen, die vrijwel niets anders doen dan steunmuren verwijderen/aanpassen, heb gevraagd dit te doen. Ik kan niets anders zeggen dat er een enorme last van mijn schouders gevallen is en adviseer een ieder met een vergelijkbare klus hen in te schakelen, vanwege vakmanschap maar ook de onrust die zij me weten te ontnemen. Dit weegt voor mij even zwaar als het vakmanschap. Ik ben ontzettend tevreden!!!!

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar