Werkwijze

Van bouwtekeningen bestuderen tot het berekenen van de constructie

Een pand is kostbaar. Het doorbreken van een muur is een klus die ernstige gevolgen kan hebben voor de stabiliteit en de waarde van het pand. Daarom nemen wij deze klus erg serieus.

Vooraf bezoeken wij het pand om de situatie ter plekke te bekijken. We bestuderen de bouwtekeningen en berekenen welke constructie er tijdens en na de muurdoorbraak nodig zijn. Daarna nemen we de opties door. We leggen stap voor stap uit hoe we te werk gaan, zodat de opdrachtgever weet wat hij/ zij kan verwachten.

Op de klusdag zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschap en mankracht aanwezig is. Waar nodig plaatsen we schermen om stof en vallend puin tegen te houden en dekken we de vloer af. Daarna plaatsen we de stempels om tijdens onze werkzaamheden de stabiliteit te kunnen handhaven. Na het wegbreken van (een deel van) de muur voeren we het puin af en plaatsen we een zichtbare- of onzichtbare constructie om de stabiliteit van het pand te herstellen.

Wij hebben respect voor u, uw pand en uw eigendommen. Daarom vinden wij het fijn als u uw angsten, vragen en twijfels uitspreekt.

Als u een muurdoorbraak wilt, dan voeren wij dit graag vakkundig voor u uit. Neem contact op voor meer informatie en een afspraak.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar