Over Ons

Van doorsnee naar vakspecialist

“Van origine hadden wij, Rein de Kock en ik een doorsnee bouwbedrijf. 8 Jaar geleden hebben we het roer omgegooid en zijn we ons gaan specialiseren, zodat we een onderscheidend bedrijf konden worden. Bij toeval is dat muurdoorbraken geworden doordat ik een klus tegen kwam via Marktplaats. Na enig googelen bleek het dat er geen specialisten voor dit werk bestonden. Al snel kregen we klussen door heel Nederland. Al doende hebben we het vak geleerd, gereedschap en materialen aangeschaft. Vervolgens hebben we arbeiders opgeleid. Na honderden muurdoorbraken kunnen wij ons vakspecialist noemen en hebben we al veel uitdagende klussen succesvol volbracht.”

“Dit werk is nooit saai. Om verrassingen te voorkomen gaan we altijd langs op de locatie, zodat we de juiste materialen bij ons hebben als we de muurdoorbraak uitvoeren. Als er geen ruimte is voor de grote lift om de balken op te tillen, dan kun je dat beter van tevoren weten. Als je er op de klusdag achter komt, zorgt dat voor onnodige vertraging. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om van tevoren uit te leggen wat de mensen kunnen verwachten qua overlast en wat wij doen om hun spullen te beschermen. Voor alle constructies en uitdagingen vinden we inmiddels een oplossing.”

In plaats van: we kunnen alles, naar: we kunnen dit heel goed.

“Ondanks dat we maar één soort werkzaamheden uitvoeren, is elke dag en elke klus weer anders. Dat is mooi. Een tevreden klant, daar word ik blij van. We gaan pas weg als de klant tevreden is. Als iets niet goed is – wij doen ons best, maar er kan eens iets gebeuren – dan lossen we dat op.”

Tonny van Meeuwen

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar