Wij zijn met vakantie van 20 juli tot en met 11 augustus

Over ons

Vakspecialist in muurdoorbraken

Waar wij als Steinhoff naar streven? Het uitvoeren van hoogwaardige en veilige muurdoorbraken. Wij worden blij van tevreden klanten, uw wensen staan altijd voorop.

Steinhoff was eerst een doorsnee bouwbedrijf. Maar sinds 2010 zijn wij, Tonny van Meeuwen en Rein de Kock, ons volledig gaan focussen op muurdoorbraken. Na enig onderzoek kwamen we erachter dat er nog geen specialist was in ons huidige vakgebied. Een mooie kans om onze passie te volgen en dé expert te worden in muurdoorbraken. Al snel voerden we door heel Nederland projecten uit.

Wij houden ons dag in dag uit bezig met het verwijderen van draagmuren, hierdoor kunnen we uw uitdagende klus tot een succes volbrengen. Onze werknemers bezitten al de kennis en vaardigheden die we als vakspecialist hebben opgedaan.

Kortom: Zekerheid over een optimale uitvoering van uw binnenmuur of buitenmuur doorbraak. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

offerte aanvragen

Expert in muurdoorbraken

Volledige focus op muurdoorbraken
Vast vakkundig team, constructieberekeningen maken we extern
Sneller en goedkoper door specialisatie
Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste professionele gereedschappen om snel en efficiënt het werk te realiseren
Start binnen 4/5 weken
Binnen 4 à 5 weken kunnen wij vrijwel altijd starten met ons vaste team

De werkwijze van Steinhoff

Onze aanpak

Uw pand of huis is kostbaar, dat begrijpt Steinhoff als geen ander. Een verkeerde uitvoering van een muurdoorbraak heeft ernstige gevolgen voor de stabiliteit en waarde van het gebouw. Wij nemen onze muurdoorbraken daarom erg serieus.

Voorbereiding

Het begint allemaal bij een goede voorbereiding. Voorafgaand komen we bij u langs om de situatie in het echt te bekijken. We bestuderen de bouwtekeningen en berekenen welke constructies er tijdens en na de muurdoorbraak nodig zijn. Daarna nemen we de opties door. Als opdrachtgever krijgt u stap voor stap uitleg over hoe we te werk gaan, zo weet u precies wat er te wachten staat.

Uitvoering

Op de klusdag zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschap en mankracht aanwezig zijn. Waar nodig plaatsen we schermen om stof en vallend puin tegen te houden en dekken we de vloer af. Daarna plaatsen we de stempels om tijdens onze werkzaamheden de stabiliteit te handhaven. Na het wegbreken van (een deel van) de muur voeren we het puin af en plaatsen we een zichtbare- of onzichtbare constructie om de stabiliteit van het pand te herstellen.

Wij hebben respect voor u, uw pand en uw eigendommen. Daarom vinden wij het fijn als u uw angsten, twijfels en vragen uitspreekt.

Spreekt onze aanpak jou wel aan en zal je graag bij ons willen werken? Bekijk onze vacatures.

 Over-ons-tekst

Onze voordelen en garanties

Daarom kiest u voor Steinhoff

Waarin Steinhoff zich onderscheidt van een reguliere aannemer of bouwbedrijf? Hieronder sommen wij onze belangrijkste voordelen op:

  • Succesvolle, snelle, veilige en goedkope muurdoorbraken door specialisatie
  • Professioneel en vakkundig personeel door een schat aan ervaring
  • 5 jaar garantie op schade en gebreken

Neem geen risico en laat uw muurdoorbraak over aan de vakmannen van Steinhoff! Neem gerust contact met ons op om uw klus, wensen en ideeën te bespreken.