Steinhoff Constructions

Speciale projecten

Steinhoff specials

Het is mogelijk om de stalen balk die nodig is om de draagmuur te vervangen, in de betonnen verdiepingsvloer te vrezen. Hierdoor is de balk minder aanwezig of zelfs onzichtbaar, afhankelijk van de diameter.

Nog een specialistische klus is het maken van een grote overspanning zonder pilaren. Hoe langer de overspanning moet zijn, hoe groter de diameter en het gewicht van de stalen balk. Afhankelijk van het gewicht erboven kan zelfs 14 meter open ruimte overspannen worden. Deze grote overspanning hebben we bij diverse huizen, bedrijfs- en kantoorpanden uitgevoerd.

Als u een muurdoorbraak wilt waar extra risico’s aan verbonden zijn of waar specialistische kennis voor nodig is, neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat er maar weinig aannemers zijn die dit type werkzaamheden kunnen uitvoeren, noemen we dit de ‘Steinhoff specials’

Tevreden klanten

Als een opdrachtgever tevreden is dan hebben wij het project afgerond zoals deze in het voortraject is besproken. Onze werkwijze wordt per project in kaart gebracht en met de klant besproken. Aan de orde komen hierbij de wens van de klant (welk type muurdoorbraak), de inspectie op locatie en het inmeten, de offerte, bouwkundig rapport en vervolgens de uitvoering, inclusief het schoon opleveren. Deze werkwijze staat garant voor succes.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar