Voor de Aannemer

Dragende muur doorbreken

Aannemers

Het doorbreken van dragende binnenmuren in woningen is een klus die nauwkeurig uitgevoerd moet worden, maar dat geldt al helemaal voor het verwijderen van muren in appartementencomplexen en hoge bedrijfspanden. Dit zijn risicovolle klussen waar ervaring en kennis van zaken nodig zijn om de stabiliteit van het pand te handhaven. Door dit werk over te laten aan vakspecialisten, gebeurt de muurdoorbraak volgens de regels, met het juiste materiaal en met garantie. Daarbij krijgt u van tevoren de prijsopgaaf, zodat u weet waar u qua kosten aan toe bent.

Het wegbreken van een dikke betonnen muur is vakkundig werk. Wij zagen blokken uit de muur en verwijderen deze stuk voor stuk. Deze muren zijn vaak dragend, daarom plaatsen we daarna de juiste stalen draagconstructie.

Als u een doorbraak van een dragende binnenmuur wilt, komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Maak nu een afspraak.

Neem geen risico en laat deze werkzaamheden aan professionals over.

Onze oplossingen

Zichtbare constructie dragende muur doorbreken

Ter vervanging van een draagmuur brengen we een balk aan onder de verdiepingsvloer. Deze balk moet ondersteund worden. We berekenen of de rustpunten van de balk het gewicht voldoende kunnen dragen of dat er kolommen nodig zijn. Vooraf bespreken we altijd de mogelijkheden, zodat u weet wat u kan verwachten.

Onzichtbare constructie dragende muur doorbreken

Bij een onzichtbare constructie worden de balken tussen de houten balklagen van de verdieping erboven geplaatst, dit kan zowel bij doorbraak van een buiten- als dragende binnenmuur.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar