Steinhoff Constructions

Dragende muur doorbreken

Een dragende muur doorbreken en laten verwijderen vereist bouwkundige kennis. Een klus voor een ervaren partner die zorgt dat dit risicovolle project goed verricht wordt. Steinhoff kunt u inschakelen voor het laten verwijderen van uw draagmuur in uw woning in Amsterdam, en u kunt hier een balk laten plaatsen in een zichtbare of onzichtbare constructie. Uw wensen staan hierin centraal en onze werkwijze staat garant voor succes. Lees snel verder om erachter te komen hoe wij hierin te werk gaan.

Wat houdt het in om een dragende muur te doorbreken en te verwijderen?

Met het weghalen van een dragende muur, wordt uw woning instabiel. Dat is de reden dat u een draagmuur niet simpelweg kunt doorbreken en slopen. Bij Steinhoff bekijken we de originele bouwtekeningen en tekeningen van eventuele verbouwingen. Deze zijn op te vragen bij het gemeentearchief. Hieruit kunnen we dan opmaken wat er nodig is voor we de draagmuur kunnen weghalen. Als deze tekeningen niet beschikbaar zijn, komt onze constructeur langs om alles te meten en te berekenen. We bespreken met u de verschillende mogelijkheden voor ná het verwijderen van de draagmuur, wat betreft pilaren of het laten plaatsen van een balk. Onze duidelijke werkwijze garandeert ons dat we uw dragende muur doorbreken op een veilige en stabiele manier.

Een draagmuur laten slopen en verwijderen volledig volgens uw wensen

Wanneer u uw woonkamer wilt vergroten, twee kamers wilt samenvoegen of uw gevel wilt openen, is het van belang dat doorbreken, slopen en weghalen van de draagmuur secuur gebeurt. De uitvoering hiervan gebeurt bij Steinhoff altijd netjes en alles wordt schoon opgeleverd. Hierdoor weet u dat het doorbreken en weghalen van uw dragende muur wordt gedaan op een manier waarbij u en uw wensen centraal staan. Voor zowel binnen- als buitenmuren bent u bij Steinhoff aan het juiste adres. Wij zijn allrisk verzekerd en voeren werkzaamheden uit in heel Nederland.

Neem contact op voor advies op maat

Wij doen al 8 jaar niets anders dan muurdoorbraken en zijn hier volledig in gespecialiseerd. Een dragende muur doorbreken vereist bouwkundige kennis en ervaring. Het is een risicovolle klus en daarom doet u er goed aan om op de professionele kennis en kunde van Steinhoff te vertrouwen. Neem voor het laten verwijderen van uw draagmuur contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0345 – 68 11 14 of door een e-mail te sturen naar info@steinhoff.nl. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord met vrijblijvend advies en antwoord op al uw vragen.

Ik ben een Aannemer

Ik ben een Particulier

Tevreden klanten

Als een opdrachtgever tevreden is dan hebben wij het project afgerond zoals deze in het voortraject is besproken. Onze werkwijze wordt per project in kaart gebracht en met de klant besproken. Aan de orde komen hierbij de wens van de klant (welk type muurdoorbraak), de inspectie op locatie en het inmeten, de offerte, bouwkundig rapport en vervolgens de uitvoering, inclusief het schoon opleveren. Deze werkwijze staat garant voor succes.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar