Voor de Particulier

Doorbraak buitenmuur

Particulieren

Een doorbraak van de buitenmuur is nodig als u een extra raam, een groter raam, deuropening of een aanbouw wilt. Aan de hand van de bouwtekeningen van het pand en datgeen we kunnen zien en meten, berekenen we welke ondersteuning we tijdens de werkzaamheden nodig hebben. Daarnaast berekenen we welke tijdelijke draagconstructie nodig is om ervoor te zorgen dat het pand stabiel blijft. Veiligheid staat bij ons voorop.
Daarbij doen wij er alles aan om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Denk daarbij aan het afdekken van uw vloeren en het plaatsen van veiligheids- en stofschotten als er in het pand gewoond of gewerkt wordt tijdens de werkzaamheden.

Wij komen altijd van tevoren langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Hierdoor komt u en komen wij niet voor verrassingen te staan. Het moet gewoon goed!

Onze oplossingen

Zichtbare constructie doorbraak buitenmuur

Ter vervanging van een draagmuur brengen we een balk aan onder de verdiepingsvloer. Deze balk moet ondersteund worden. We berekenen of de rustpunten van de balk het gewicht voldoende kunnen dragen of dat er kolommen nodig zijn. Vooraf bespreken we altijd de mogelijkheden, zodat u weet wat u kan verwachten.

Onzichtbare constructie doorbraak buitenmuur

Bij een onzichtbare constructie worden de balken tussen de houten balklagen van de verdieping erboven geplaatst, dit kan zowel bij doorbraak van een buiten- als dragende binnenmuur.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar