Voor de Aannemer

Doorbraak buitenmuur

Aannemers

U heeft als aannemer waarschijnlijk het gereedschap dat nodig is om een stuk muur weg te zagen. Er komt echter meer bij kijken om de opdrachtgever de garantie te kunnen geven dat de vereiste draagkracht gewaarborgd is. Wij nemen u deze verantwoordelijke klus graag uit handen en bieden daarom een compleet pakket voor een concurrerende prijs:

  • Bezoek aan de bouwlocatie
  • Constructie- en stabiliteitsberekeningen, waarbij we tevens rekening houden met de fundering en eventuele bebouwing boven de muurdoorbraak.
  • Stabiliteitsstempels
  • Indien nodig afdekken van de ondervloer
  • Indien nodig een stofscherm plaatsen
  • Zagen
  • Afvoer van puin
  • Aanbrengen van de ondersteunende staalconstructie

U heeft hiermee slechts met één partij te maken. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor deze risicovolle werkzaamheden en zijn CAR en WA verzekerd.

Neem contact met op ons als u een doorbraak van een buitenmuur wilt. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Onze oplossingen

Zichtbare constructie doorbraak buitenmuur

Ter vervanging van een draagmuur brengen we een balk aan onder de verdiepingsvloer. Deze balk moet ondersteund worden. We berekenen of de rustpunten van de balk het gewicht voldoende kunnen dragen of dat er kolommen nodig zijn. Vooraf bespreken we altijd de mogelijkheden, zodat u weet wat u kan verwachten.

Onzichtbare constructie doorbraak buitenmuur

Bij een onzichtbare constructie worden de balken tussen de houten balklagen van de verdieping erboven geplaatst, dit kan zowel bij doorbraak van een buiten- als dragende binnenmuur.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar