Steinhoff Constructions

Doorbraak buitenmuur

Kies voor een zichtbare of onzichtbare constructie

Moet er bij u een buitenmuur of complete gevel verwijderd worden? Dan hebt u vervolgens de keuze in een zichtbare constructie of een onzichtbare constructie. Dit type muurdoorbraak is doorgaans complexer dan een standaard muurdoorbraak en vereist bouwkundige kennis. Steinhoff kan u hierin adviseren. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ik ben een Aannemer

Ik ben een Particulier

Tevreden klanten

Als een opdrachtgever tevreden is dan hebben wij het project afgerond zoals deze in het voortraject is besproken. Onze werkwijze wordt per project in kaart gebracht en met de klant besproken. Aan de orde komen hierbij de wens van de klant (welk type muurdoorbraak), de inspectie op locatie en het inmeten, de offerte, bouwkundig rapport en vervolgens de uitvoering, inclusief het schoon opleveren. Deze werkwijze staat garant voor succes.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar