Muurdoorbraken

Bij het zagen van een opening in een dragende-binnen of buitenmuur, heeft u te maken met de totale stabiliteit van de woning of het (bedrijfs)pand. Daarom is dit een klus die vakkundig uitgevoerd moet worden. Vakkundig door specialisten met veel ervaring. Door professionals die weten wat ze doen. Die de juiste berekeningen uitvoeren. De juiste voorbereidingen treffen. Het juiste materiaal bij zich hebben. Die netjes werken en goed werk leveren. Het afval afvoeren. De juiste draagconstructie aanbrengen en goed verzekerd zijn. Die alles weer netjes achter laten. En die al voor honderden tevreden klanten muurdoorbraken gerealiseerd hebben, van het verwijderen van een keukenmuur tot de meest complexe klussen.

Dragende muur doorbreken

Doorbraak buitenmuur

Speciale projecten

Tevreden klanten

Als een opdrachtgever tevreden is dan hebben wij het project afgerond zoals deze in het voortraject is besproken. Onze werkwijze wordt per project in kaart gebracht en met de klant besproken. Aan de orde komen hierbij de wens van de klant (welk type muurdoorbraak), de inspectie op locatie en het inmeten, de offerte, bouwkundig rapport en vervolgens de uitvoering, inclusief het schoon opleveren. Deze werkwijze staat garant voor succes.

Steinhoff constructions

Specialist in muurdoorbraken. Wij breken uw draagmuur weg of maken een opening in uw binnen- of buitenmuur en zorgen ervoor dat de stabiliteit van uw pand hersteld wordt. Deze risicovolle klus is bij ons in goede handen.

Beoordeling Werkspot

Steinhoff heeft reeds voor vele particulieren via Werkspot hun klus geklaard. Bekijk ons profiel!
Klussen op Werkspot

We zijn altijd bereikbaar