Steunbalk plaatsen

Ter vervanging van uw draagmuur

Een steunbalk, ook wel bint genoemd, vangt het gewicht op van de verwijderde draagmuur. Uw pand of woning blijft stabiel en er wordt een mooie open ruimte gecreëerd.

Steinhoff is uw bouwkundige aannemer voor het verwijderen van draagmuren en het plaatsen van steunbalken. Ons team heeft jarenlange ervaring en bezit de juiste ervaring. We bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden. U kunt dus zowel het slopen als het plaatsen van de stalen balk aan ons overlaten. Zo heeft u maar één partij nodig.

Een steunbalk plaatsen laat u over aan Steinhoff. Neem gerust contact met ons op.

offerte aanvragen

Laat uw steunbalk plaatsen

Door de specialisten van Steinhoff

Een draagmuur verwijderen en vervolgens een bint of steunbalk plaatsen is een klus die u het best kan overlaten aan een specialist. Hier komt namelijk de stabiliteit van de woning of het pand bij kijken. Essentieel dat de klus dus op een veilige manier wordt uitgevoerd.

Bij Steinhoff doen we niets anders dan draagmuren doorbreken. Door de vele klussen die we hebben uitgevoerd weten we exact hoe een steunbalk juist geplaatst wordt. Zo worden barsten en zelfs eventuele instorting voorkomen.

Een steunbalk plaatsen is dus een specialistische klus waar ervaring vereist is. We gaan graag met u in gesprek om uw ideeën te bespreken. Wacht niet langer, zo kunnen we snel voor u aan de slag!

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat uw pand of woning kostbaar is. Daarom veroorloven wij ons in dit vak geen fouten. Wij nemen elke klus serieus en streven naar het maximale resultaat. Hoe wij dit doen? Het begint allemaal bij de voorbereiding.

Vooraf komen we graag bij u langs om de situatie in het echt te analyseren. Bouwtekeningen en constructieberekeningen worden uitvoerig doorgenomen. Vervolgens nemen we met u de vervolgstappen door. U weet precies waar u op kunt rekenen.

Als de klusdag is aangebroken zorgen we dat alle materialen, gereedschap en mankracht aanwezig is. We dekken de vloer af en zorgen eventueel voor schermen om stof en vallend puin tegen te houden. Vervolgens gaan we aan de slag met de muurdoorbraak en het plaatsen van de steunbalk. Achteraf wordt het puin netjes afgevoerd.

Bevalt deze werkwijze u? We gaan graag aan de slag met uw opdracht.
Als u nog vragen heeft, stel ze gerust. We voorzien u graag van antwoorden.

Offerte aanvragen
of bel 0345 68 11 14

Veelgestelde vragen

Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren, buitenmuren en hebben een aantal 'specials'. Dit zijn speciale constructies die de stabiliteit in uw woning of bedrijfspand garanderen na het doorbreken van een draagmuur of buitenmuur.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit. Ook leggen we aan u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project. Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en plaatsen na het doorbreken van de muur een goede constructie ter vervanging. Daarna ruimen we netjes op en nemen we het puin mee. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het doorbreken van een draag- of buitenmuur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf. Daarnaast doen wij al ruim 10 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Wij staan voor u klaar

Professioneel en vakbekwaam team

Een steunbalk plaatsen kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Steinhoff. Wij beloven u onder andere een:

  • Vakkundige en voorbereide uitvoer
  • Schone oplevering
  • Garantie van 5 jaar op schade en gebreken

Wij zijn pas tevreden met het eindresultaat als u dat ook bent. Hier streven we dan ook volledig naar. We zorgen dat onze werkzaamheden efficient en snel worden uitgevoerd. Dit is mogelijk door onze ervaring en het specialistische materiaal waar we mee werken.

Neem direct contact met ons op. We voorzien u graag van advies.

Offerte aanvragen