Draagmuur verwijderen

Door onze experts

Bij het zagen van een opening in een dragende binnen of buitenmuur heeft u te maken met de totale stabiliteit van de woning of het (bedrijfs)pand. Daarom is dit een klus die vakkundig uitgevoerd dient te worden door specialisten met veel ervaring. De professionals van Steinhoff weten hoe ze veilig een draagmuur verwijderen.

Bij Steinhoff bent u aan het juiste adres voor het doorbreken van een draagmuur en alles wat hier bij komt kijken. Onze ervaren professionals zorgen dat de klus wordt geklaard en passen diverse methodes toe voor het beste eindresultaat.

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van keukenmuren tot complexe klussen

Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Buitenmuur
Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Grid
Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Bus
Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Lassen
Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Team
Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Berekening
Offerte aanvragen

Laat uw draagmuur veilig verwijderen

Goede voorbereiding is vereist

Bij het verwijderen van een draagmuur ontstaat er instabiliteit. Om deze reden kan de draagmuur niet worden verwijderd zonder opvolgende acties. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld een balk in de (on)zichtbare constructie. Ook bieden we opties voor pilaren of steunpalen. Op deze manier blijft uw woning stabiel, ook na het slopen van een draagmuur.

Voordat we beginnen met de muurdoorbraak treffen we eerst zeer precieze voorbereidingen. We vragen bij het gemeentearchief, van de desbetreffende gemeente waar uw pand of woning staat, de originele bouwtekeningen en de tekeningen van eventuele verbouwingen op. Hieruit kunnen we opmaken welke acties er nodig zijn voordat we de draagmuur verwijderen.

Mochten deze tekeningen onverhoopt niet beschikbaar zijn dan komt onze constructeur graag bij u langs om metingen te verrichten en berekeningen te maken. Wij gaan nooit onvoorbereid aan de slag.

Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Steinhoff

Kies voor Steinhoff

Het doorbreken, slopen of verwijderen van een dragende muur vraagt altijd om een secure aanpak. En die garanderen we bij Steinhoff. Dankzij onze zorgvuldige voorbereidingen weten we wat ons te doen staat. Wanneer u bijvoorbeeld een uitbouw wilt in de woonkamer of wanneer u twee kamers wilt samenvoegen helpen we u graag bij de uitvoering hiervan. We bespreken uw wensen en zorgen dat het resultaat hieraan voldoet.

Met acht jaar ervaring in muurdoorbraken van zowel binnen- als buitenmuren mogen we onszelf experts noemen op dit gebied. In heel Nederland voeren we projecten uit. Ook hebben we een goede allrisk verzekering afgesloten, zodat u en wij verzekerd zijn bij de uitvoering van het project. Voor alle muurdoorbraken kunt u contact opnemen, we geven u graag advies en denken met u mee!

Offerte aanvragen
of bel 0345 68 11 14

Veelgestelde vragen

Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren, buitenmuren en hebben een aantal 'specials'. Dit zijn speciale constructies die de stabiliteit in uw woning of bedrijfspand garanderen na het doorbreken van een draagmuur of buitenmuur.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit. Ook leggen we aan u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project. Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en plaatsen na het doorbreken van de muur een goede constructie ter vervanging. Daarna ruimen we netjes op en nemen we het puin mee. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij hebben in 8 jaar tijd al meer dan 1000 projecten uitgevoerd op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het doorbreken van een draag- of buitenmuur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf. Daarnaast doen wij al 8 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
Steinhoff - Draagmuur verwijderen - Referentie

Ons team staat voor u klaar

Duidelijke communicatie tijdens gehele project

Als u van plan bent een draagmuur te verwijderen dan kunt u deze klus met een gerust hart aan Steinhoff overlaten. Bij ons weet u namelijk tijdens het gehele project waar u aan toe bent. Van tevoren komen we de locatie bekijken, voeren we berekeningen uit en spreken we alles met u door. Een fijn idee, zo weten we zeker dat we elkaar begrijpen. We kunnen op deze manier sneller werken en u heeft zekerheid over een goede uitvoering van het project.

Voor een optimaal resultaat beloven we u dit:

 • Dat we alle benodigde materialen en mankracht bij ons hebben
 • Dat uw muurdoorbraak vakkundig wordt uitgevoerd
 • Dat we uw plafond correct ondersteunen tijdens onze werkzaamheden
 • Dat de juiste draagconstructie wordt geplaatst na de muurdoorbraak

Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Laat uw draagmuur verwijderen door Steinhoff!

Offerte aanvragen