Buitenmuur verwijderen

Een project dat bouwkundige kennis vereist

Een buitenmuur doorbreken is op bouwkundig gebied één van de meest complexe projecten. Het vraagt om bouwkundig inzicht, technische kennis en jarenlange ervaring. Alleen dan wordt de muur op de juiste manier verwijderd en kan een passende oplossing worden toegepast. Het belang van een nieuwe dragende constructie ter vervanging van de draagmuur is zeer groot.

De draagmuren van uw huis vormen de stabiele basis van het gebouw. De medewerkers van Steinhoff gaan hier secuur mee om en zorgen ervoor dat uw huis veilig blijft. Kortom, uw project is bij ons in goede handen.

U bent bij Steinhoff verzekerd van de juiste aanpak betreft het verwijderen van een buitenmuur en alles wat daaromheen belangrijk is. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen dat het project succesvol wordt uitgevoerd en passen correcte oplossingen toe waar nodig.

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van keukenmuren tot complexe klussen

 Buitenmuur verwijderen - Projecten
 Buitenmuur verwijderen - Grid
 Buitenmuur verwijderen - Werkzaamheden
 Buitenmuur verwijderen - Team
 Buitenmuur verwijderen - Doorbraak
 Buitenmuur verwijderen - Steinhoff
offerte aanvragen

Veilig uw buitenmuur verwijderen

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wilt u uw woonkamer uitbreiden? Of een buitenmuur vervangen door een glazen (deuren-) wand? Dan is de kans groot dat een buitenmuur moet worden verwijderd. Steinhoff is gespecialiseerd in het verwijderen van buitenmuren, zelfs van muren die een afstand van meer dan tien meter overbruggen. Ook het verwijderen van een hoekdeel is geen probleem. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, maar overkoepelende factoren zijn de veiligheid en stabiliteit van uw woning.

Een muur verwijderen kan zorgen voor instabiliteit van de woning of het pand. Om dit te voorkomen moeten er vervangingen worden gezocht ter ondersteuning. Wij kunnen een zichtbare of onzichtbare constructie plaatsen ter vervanging van de buitenmuur. Zo bent u verzekerd van een stabiele woning of pand.

Natuurlijk starten we niet meteen met de muurdoorbraak. We beginnen met uiterst secure voorbereidingen. Zo vragen we bij het gemeentearchief de originele bouwtekeningen en eventuele tekeningen van verbouwingen op. Op deze manier weten we waar wij rekening mee moeten houden tijdens de uitvoering. Als deze tekeningen niet beschikbaar zijn komt onze constructeur bij u langs. Hij verricht metingen en maakt berekeningen ter voorbereiding van onze uitvoering.

 Buitenmuur verwijderen - Steinhoff

Kies voor Steinhoff

Wij zijn pas klaar als u tevreden bent! Per project brengen we onze werkwijze in kaart en bespreken deze met u. Hierin staan uw wensen centraal, zodat het eindresultaat hieraan voldoet. Middels onze klantgerichte werkwijze bent u altijd op de hoogte van de volgende stap en weet u waar wij mee bezig zijn. Zo brengen we het verwijderen van de buitenmuur tot een goed einde.

Al acht jaar is het doorbreken van zowel binnen- als buitenmuren onze expertise. Iedere dag houden we ons hiermee bezig. Ondertussen hebben we al in heel Nederland projecten mogen uitvoeren en per project neemt onze ervaring toe. Met een goede allrisk verzekering op zak gaan we graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op. We beantwoorden al uw vragen en denken met u mee.

Offerte aanvragen
of bel 0345 68 11 14

Veelgestelde vragen

Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren, buitenmuren en hebben een aantal 'specials'. Dit zijn speciale constructies die de stabiliteit in uw woning of bedrijfspand garanderen na het doorbreken van een draagmuur of buitenmuur.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit. Ook leggen we aan u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project. Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en plaatsen na het doorbreken van de muur een goede constructie ter vervanging. Daarna ruimen we netjes op en nemen we het puin mee. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het doorbreken van een draag- of buitenmuur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf. Daarnaast doen wij al ruim 10 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
 Buitenmuur verwijderen - Referentie

Ons team staat voor u klaar

Vakkundig en ervaren

Een buitenmuur weghalen laat u met een gerust hart over aan Steinhoff. Wij zorgen ervoor dat u gedurende de gehele samenwerking weet waar u aan toe bent. Tijdens onze voorbereiding komen we bij u langs om de locatie te bekijken en doen we de nodige berekeningen. Ook spreken we alle werkzaamheden met u door. We vinden het belangrijk dat we elkaar begrijpen. Zo kunnen wij efficiënter en sneller werken en heeft u zekerheid over een goede uitvoering van de muurdoorbraak.

Voor een optimaal resultaat beloven we u dit:

 • Dat we alle benodigde materialen en mankracht bij ons hebben
 • Dat uw muurdoorbraak vakkundig wordt uitgevoerd
 • Dat we uw plafond correct ondersteunen tijdens onze werkzaamheden
 • Dat de juiste draagconstructie wordt geplaatst na de muurdoorbraak

Neem direct contact met ons op. We geven graag antwoord up uw vragen en voorzien u van advies.

Offerte aanvragen