Binnenmuur verwijderen

Creëer een open ruimte

Een open ruimte creëren in uw huis? Kom naar Steinhoff voor het verwijderen van binnenmuren. Wij zijn expert in het uitvoeren van muurdoorbraken. Onze professionals gaan secuur en snel te werk. Daarnaast staat bij ons veiligheid en kwaliteit voorop. Hierdoor kunt u rekenen op een optimaal resultaat en een professionele werkwijze.

Waarom kiezen voor Steinhoff?

 • Professionele werkwijze
 • Gratis meting en offerte
 • Advies van specialisten
 • Uitstekende prijzen
 • Verzekerd tijdens de bouw
 • Actief door heel Nederland

Laat uw binnenmuur verwijderen door de professionals van Steinhoff.

offerte aanvragen

Binnenmuur veilig laten verwijderen

Vakkundige en professionele uitvoering

Een dragende binnenmuur neemt het gewicht van de bovenliggende constructie op zich. Hierdoor kan niet elke binnenmuur zomaar verwijdert worden. Een draagmuur veilig weghalen is mogelijk met goede voorbereiding. De ondersteuning dient uiteindelijk verplaatst te worden naar andere muren.

Het is een vakkundige klus die vraagt om specialisten met ervaring. Daarom gaat Steinhoff graag aan de slag met het verwijderen van uw binnenmuur.

Doordat er bij een draagmuur doorbraak instabiliteit ontstaat, zijn de opvolgende acties van groot belang. De experts van Steinhoff plaatsen bijvoorbeeld een (on)zichtbare constructie. Ook bieden we opties voor pilaren of steunpalen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw woning stabiel blijft, ook na het doorbreken van de muur. Steinhoff behaalt een optimaal eindresultaat door kennis en de juiste materialen.

 Binnenmuur verwijderen - Uitvoering

Een goede voorbereiding

De eerste stap voor een succesvolle uitvoer is een precieze voorbereiding. Zo kunnen we uw binnenmuur zorgeloos verwijderen.

Hiervoor vragen bij het gemeentearchief de originele (ver)bouwtekeningen van uw huis op. Hieruit halen we informatie over welke acties er nodig zijn voordat we de binnenmuur veilig kunnen doorbreken. Als de tekeningen niet beschikbaar of juist zijn, komt onze constructeur persoonlijk bij u langs om metingen te verrichten en berekeningen te maken. Wij gaan nooit onvoorbereid aan de slag!

Met onze jarenlange ervaring in het verwijderen van binnenmuren zijn we uw expert. U kunt ook voor andere doorbraken bij ons terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen
of bel 0345 68 11 14

Veelgestelde vragen

Kan ik een muur verwijderen?
Dit is afhankelijk van het type muur dat u wilt verwijderen. Wanneer het om een niet dragende muur gaat, is dit geen enkel probleem. Het verwijderen van een draagmuur is echter niet zo gemakkelijk.

Deze klus kunt u het beste aan een professioneel bedrijf overlaten. Daarnaast is het mogelijk dat u voor het verwijderen van een draagmuur een vergunning nodig heeft. Dit verschilt per gemeente.

Wij verwijderen veilig uw dragende binnenmuur.
Hoe kom je er achter of het een draagmuur is?
Het herkennen van een draagmuur kan lastig zijn. Het is mogelijk om een draagmuur te herkennen aan de plek van de muur. De muur tussen de keuken en woonruimte is meestal een draagmuur. Net als muren tussen slaapkamers. Daarnaast is een draagmuur aan de volgende kenmerken te herkennen:

- De muur klink massief
- De muur loopt helemaal door naar boven
- De muur is dikker dan andere muren

Wilt u de muur laten verwijderen en zeker weten of het om een draagmuur gaat? Wij komen graag langs.
Wat kost het verwijderen van een binnenmuur?
De kosten verschillen per project.
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit.

Ook leggen we aan u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project.

Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en plaatsen na het doorbreken van de muur een goede constructie ter vervanging. Daarna ruimen we netjes op en nemen we het puin mee. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het doorbreken van een muur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf.

Daarnaast doen wij al ruim 10 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
 Binnenmuur verwijderen - Team

Steinhoff staat voor u klaar

Vakbekwaam en efficiënt

Een binnenmuur verwijderen laat u met een gerust hart over aan de experts van Steinhoff. Tijdens de gehele samenwerking zorgen we voor een duidelijke communicatie, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij komen tijdens de voorbereidingsfase bij u langs om de locatie te bekijken en de nodige berekeningen te maken. Tijdens deze momenten spreken we alle werkzaamheden met u door, zodat we elkaar begrijpen en alles duidelijk is. We werken zo efficiënt en snel mogelijk. Een dragende muur verwijderen laat u over aan Steinhoff.

Voor een maximaal resultaat beloven we u:

 • Dat we alle benodigde materialen en mankracht bij ons hebben
 • Dat de doorbraak vakkundig wordt uitgevoerd
 • Dat we uw plafond correct ondersteunen tijdens onze werkzaamheden
 • Dat de juiste draagconstructie wordt geplaatst na de muurdoorbraak

Neem vandaag nog contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag!

Offerte aanvragen