Binnenmuur verwijderen

Creëer ruimte

Een open ruimte creëren in uw huis? Kom naar Steinhoff voor het verwijderen van binnenmuren. Wij zijn expert in het uitvoeren van muurdoorbraken. Onze professionals gaan secuur en snel te werk. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit voorop, waardoor u kunt rekenen op een optimaal resultaat en een professionele werkwijze.

Waarom kiezen voor Steinhoff?

 • Professionele werkwijze
 • Gratis meting en offerte
 • Advies van specialisten
 • Uitstekende prijzen
 • Verzekerd tijdens de bouw
 • Actief door heel Nederland

Laat uw binnenmuur verwijderen door de professionals van Steinhoff.

offerte aanvragen

Binnenmuur veilig laten verwijderen

Vakkundige en professionele uitvoering

Een dragende binnenmuur neemt het gewicht van de bovenliggende constructie op zich. Hierdoor kan niet elke binnenmuur zomaar verwijdert worden. Een draagmuur veilig weghalen is mogelijk met goede voorbereiding. De ondersteuning dient uiteindelijk verplaatst te worden naar andere muren. Het is een vakkundige klus die vraagt om specialisten met ervaring. Steinhoff gaat graag aan de slag met het verwijderen van uw binnenmuur.

Doordat er bij een draagmuur doorbraak instabiliteit ontstaat, zijn de opvolgende acties van groot belang. De experts van Steinhoff plaatsen bijvoorbeeld een (on)zichtbare constructie. Ook bieden we opties voor pilaren of steunpalen. Op deze manier zorgen we dat uw woning stabiel blijft, ook na het doorbreken van de muur. Steinhoff behaalt een optimaal eindresultaat door kennis en de juiste materialen.

Steinhoff - Binnenmuur verwijderen - Uitvoering

Een goede voorbereiding

Voordat onze experts beginnen met uw binnenmuur verwijderen, worden er precieze voorbereidingen gedaan. We vragen bij het gemeentearchief de originele (ver)bouwtekeningen van uw huis op. Hieruit halen we informatie over welke acties er nodig zijn voordat we de binnenmuur veilig kunnen doorbreken. Als de tekeningen niet beschikbaar of juist zijn, komt onze constructeur persoonlijk bij u langs om metingen te verrichten en berekeningen te maken. Wij gaan nooit onvoorbereid aan de slag.

Met onze acht jaar ervaring in het verwijderen van binnenmuren zijn we uw expert. U kunt ook voor andere doorbraken bij ons terecht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen
of bel 0345 68 11 14

Veelgestelde vragen

Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het doorbreken van draagmuren, buitenmuren en hebben een aantal 'specials'. Dit zijn speciale constructies die de stabiliteit in uw woning of bedrijfspand garanderen na het doorbreken van een draagmuur of buitenmuur.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit. Ook leggen we aan u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project. Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en plaatsen na het doorbreken van de muur een goede constructie ter vervanging. Daarna ruimen we netjes op en nemen we het puin mee. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij hebben in 8 jaar tijd al meer dan 1000 projecten uitgevoerd op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het doorbreken van een muur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf. Daarnaast doen wij al 8 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
Steinhoff - Binnenmuur verwijderen - Team

Steinhoff staat voor u klaar

Vakbekwaam en efficiënt

Een binnenmuur verwijderen laat u met een gerust hart over aan de experts van Steinhoff. Tijdens de gehele samenwerking zorgen we voor een duidelijke communicatie, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij komen tijdens de voorbereidingsfase bij u langs om de locatie te bekijken en de nodige berekeningen te maken. Tijdens deze momenten spreken we alle werkzaamheden met u door, zodat we elkaar begrijpen en alles duidelijk is. We werken zo efficiënt en snel mogelijk. Een binnenmuur verwijderen laat u over aan Steinhoff.

Voor een maximaal resultaat beloven we u:

 • Dat we alle benodigde materialen en mankracht bij ons hebben
 • Dat de doorbraak vakkundig wordt uitgevoerd
 • Dat we uw plafond correct ondersteunen tijdens onze werkzaamheden
 • Dat de juiste draagconstructie wordt geplaatst na de muurdoorbraak

Neem vandaag nog contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag!

Offerte aanvragen