Geweldig nieuws! Steinhoff gaat groeien en verhuist medio 2024 naar Zaltbommel. Lees hier meer.

Muur doorbreken -   Muur-doorbreken-sidebar

Laat uw muur doorbreken

Door onze vakmannen

Op zoek naar een vakman om uw muurdoorbraak uit te voeren? Steinhoff heeft zich hier volledig in gespecialiseerd. Ons vaste team weet hoe ze effectief en veilig een muur moeten doorbreken.

Door onze specialisatie zijn we onder andere sneller en goedkoper. We werken met specialistisch materiaal, waardoor we vlot uw muurdoorbraak uitvoeren. Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken.

Na afloop van het project ontvangt u van ons 5 jaar garantie op eventuele schade en gebreken. Zo bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat waarvan u lang mag genieten.

Bekijk hieronder voor welke muurdoorbraken u bij ons terecht kunt of klik hier om onze werkwijze te bekijken. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

offerte aanvragen

Jaarlijks meer dan 500+ muurdoorbraken in heel Nederland

Ga voor veiligheid en deskundigheid

Muur doorbreken -  Draagmuur-verwijderen-detaillpagina

Draagmuur verwijderen

Omdat uw woning instabiel kan worden bij het doorbreken van een draagmuur vergt dit bouwkundige kennis. Wij hebben de expertise in huis om de draagmuur veilig te verwijderen en de instabiliteit op te lossen, dit doen we altijd in overleg.

Meer informatie
Muur doorbreken -

Buitenmuur verwijderen

Bij het doorbreken van een buitenmuur heeft u de keuze uit een zichtbare of onzichtbare constructie. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en hebben de benodigde kennis in huis. Bijna alles is mogelijk bij Steinhoff.

Meer informatie
Muur doorbreken -

Binnenmuur verwijderen

Omdat uw woning instabiel kan worden bij het doorbreken van een draagmuur vergt dit bouwkundige kennis. Wij hebben de expertise in huis om de draagmuur veilig te verwijderen en de instabiliteit op te lossen, dit doen we altijd in overleg.

Meer informatie
Muur doorbreken -   muur-doorbreken-werkwijze

Ons stappenplan

Het doorbreken van een muur is een specialistische klus die zorgvuldige planning en uitvoering vereist.

Bij Steinhoff staan we klaar om u stap voor stap te begeleiden gedurende dit traject, vanaf het moment dat we uw aanvraag ontvangen tot aan de oplevering van het werk.

1. Offerte aanvragen

U kunt eenvoudig uw aanvraag indienen via onze website. Zodra we de beschikbare informatie hebben, voorzien we u van een prijsindicatie en stellen we vast welke gegevens we nog nodig hebben voor de vervolgstappen.

2. Prijscalculatie

Past ons voorstel binnen uw plannen? Dan bieden we de mogelijkheid om een constructieberekening te laten maken op basis van de door u aangeleverde originele bouwtekeningen. Heeft u al een berekening? Geen probleem, we stellen dan direct een vrijblijvende offerte voor u op.

3. Bezoek op locatie

Met behulp van de constructieberekening maken we een gedetailleerde offerte. Daarnaast plannen we een afspraak op locatie in om de situatie te bekijken en ons voorstel persoonlijk met u te bespreken.

4. Definitieve offerte

Na ons bezoek worden de laatste details in onze offerte opgenomen. Bij een definitief akkoord plannen we de afspraak voor de uitvoering in.

5. Aan het werk

Op de afgesproken data komen we de werkzaamheden uitvoeren. We plaatsen de benodigde stempels, verwijderen de muur en voeren het puin netjes af. Na het plaatsen van de staalconstructie blijven de stempels nog 3 à 4 dagen staan. Vervolgens halen we deze op afspraak weer op.

Offerte aanvragen

Professionele en hoogwaardige muurdoorbraken

Daarom kiest u voor Steinhoff

Wilt u uw huis anders indelen of een aanbouw realiseren? Laat uw muur door ons doorbreken. Of het nu gaat om een gewone muurdoorbraak of het verwijderen van een dragende muur; zowel een binnenmuur als buitenmuur. Steinhoff is uw specialist.

Muur doorbreken -  muur-doorbreken-bus-steinhoff

Overige expertises

Naast het doorbreken van uw muur kunnen wij ook voor u betonzagen in muren, lateien plaatsen en stalen constructies ontwerpen. Wij zetten ons in voor zowel particulieren, bedrijven en projectmatige bouwprojecten. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit altijd voorop, waardoor u kunt rekenen op een optimaal resultaat en een professionele werkwijze.

Vrijblijvend contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Tijdens het project staan uw wensen centraal. Zo zal het eindresultaat geheel naar verwachting zijn. Bekijk hieronder onze projecten om een idee te krijgen van ons werk!

offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vergunning nodig voor het doorbreken van een muur?

Of je wel of geen vergunning nodig hebt voor het slopen van een muur, hangt van het type muur af.

Voor het slopen van een muur die niet dragend is heeft u geen vergunning nodig. Wanneer u een dragende muur wilt verwijderen is de kans groot dat u wel een vergunning nodig heeft. Hierbij gaat het om een omgevings- of bouwvergunning.

Deze vergunning(en) is noodzakelijk omdat het verwijderen van een draagmuur de draagconstructie van de woning aanpast. De regels over het verwijderen van een draagmuur verschillen per gemeente. Wij begeleiden u graag bij dit proces.

Kun je zomaar een muur slopen?

Voordat u een muur gaat verwijderen of laten verwijderen dient u rekening te houden met wat voor soort muur het is.

Een niet dragende muur mag in de meeste gevallen zomaar verwijderd worden. Een dragende muur, zoals een muur tussen de keuken een woonkamer, daarentegen niet. Hierbij kunt u het beste een professional als Steinhoff inschakelen. Wij begeleiden u bij het gehele proces van vergunning tot uitvoering.
Wat kost een muur uitbreken?
De kosten voor het uitbreken van een muur zijn erg afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Daarom willen wij graag eerst meer weten over uw situatie en wensen voordat wij een prijs beloven. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren, buitenmuren en binnenmuren. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor betonzagen in muren.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Bekijk hier onze werkwijze, beschreven in een overzichtelijk stappenplan.
Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het verwijderen van een draag- of buitenmuur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf. Daarnaast doen wij al ruim 10 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!