Geweldig nieuws! Steinhoff gaat groeien en verhuist medio 2023 naar Zaltbommel. Lees hier meer.

Muur doorbreken -   Muur-doorbreken-sidebar

Laat uw muur doorbreken

Door onze vakmannen

Op zoek naar een vakman om uw muurdoorbraak uit te voeren? Steinhoff heeft zich hier volledig in gespecialiseerd. Ons vaste team weet hoe ze effectief en veilig een muur moeten doorbreken.

Door onze specialisatie zijn we onder andere sneller en goedkoper. We werken met specialistisch materiaal, waardoor we vlot uw muurdoorbraak uitvoeren. Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken.

Na afloop van het project ontvangt u van ons 5 jaar garantie op eventuele schade en gebreken. Zo bent u verzekerd van een optimaal eindresultaat waarvan u lang mag genieten.

Bekijk hieronder voor welke muurdoorbraken u bij ons terecht kunt. Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

offerte aanvragen

Jaarlijks meer dan 500+ muurdoorbraken in heel Nederland

Ga voor veiligheid en deskundigheid

Muur doorbreken -  Draagmuur-verwijderen-detaillpagina

Draagmuur verwijderen

Omdat uw woning instabiel kan worden bij het doorbreken van een draagmuur vergt dit bouwkundige kennis. Wij hebben de expertise in huis om de draagmuur veilig te verwijderen en de instabiliteit op te lossen, dit doen we altijd in overleg.

Meer informatie
Muur doorbreken -

Buitenmuur verwijderen

Bij het doorbreken van een buitenmuur heeft u de keuze uit een zichtbare of onzichtbare constructie. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze en hebben de benodigde kennis in huis. Bijna alles is mogelijk bij Steinhoff.

Meer informatie
Muur doorbreken -

Binnenmuur verwijderen

Omdat uw woning instabiel kan worden bij het doorbreken van een draagmuur vergt dit bouwkundige kennis. Wij hebben de expertise in huis om de draagmuur veilig te verwijderen en de instabiliteit op te lossen, dit doen we altijd in overleg.

Meer informatie

Professionele en hoogwaardige muurdoorbraken

Daarom kiest u voor Steinhoff

Wilt u uw huis anders indelen of een aanbouw realiseren? Laat uw muur door ons doorbreken. Of het nu gaat om een gewone muurdoorbraak of het verwijderen van een dragende muur; zowel een binnenmuur als buitenmuur. Steinhoff is uw specialist.

Voordat we starten met de muurdoorbraak vindt er een goede voorbereiding plaats. Bij het gemeentearchief vragen we de originele bouw en eventuele verbouw tekeningen op. Zo voorkomen wij verassingen tijdens de uitvoering en kunnen we vlot uw muur verwijderen. Zijn de tekeningen niet beschikbaar? Geen probleem, onze constructeur komt dan graag langs. Hij verricht de metingen en maakt de beperkingen ter voorbereiding.

Vervolgens gaan onze vakmannen aan de slag met de daadwerkelijke uitvoering. Zij zullen zorgvuldig laag voor laag uw muur van boven naar beneden afbreken.

Als er een buitenmuur of dragende muur verwijderd dient te worden, passen we een zichtbare of onzichtbare constructie toe. Denk hierbij aan een stalen balk of stalen portaal. Zo blijft uw woning of pand stabiel en veilig, en voorkomt u onnodige risico's.

Na oplevering laten we alles opgeruimd en netjes achter. Zo kunt u direct genieten van het eindresultaat. Met Steinhoff kiest u voor veiligheid, kwaliteit en professionaliteit.

Muur doorbreken -  Muur doorbreken - Zagen3

Overige expertises

Naast het doorbreken van uw muur kunnen wij ook voor u betonzagen in muren, lateien plaatsen en stalen constructies ontwerpen. Wij zetten ons in voor zowel particulieren, bedrijven en projectmatige bouwprojecten. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit altijd voorop, waardoor u kunt rekenen op een optimaal resultaat en een professionele werkwijze.

Vrijblijvend contact

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Tijdens het project staan uw wensen centraal. Zo zal het eindresultaat geheel naar verwachting zijn. Bekijk hieronder onze projecten om een idee te krijgen van ons werk!

offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vergunning nodig voor het doorbreken van een muur?

Of je wel of geen vergunning nodig hebt voor het slopen van een muur, hangt van het type muur af.

Voor het slopen van een muur die niet dragend is heeft u geen vergunning nodig. Wanneer u een dragende muur wilt verwijderen is de kans groot dat u wel een vergunning nodig heeft. Hierbij gaat het om een omgevings- of bouwvergunning.

Deze vergunning(en) is noodzakelijk omdat het verwijderen van een draagmuur de draagconstructie van de woning aanpast. De regels over het verwijderen van een draagmuur verschillen per gemeente. Wij begeleiden u graag bij dit proces.

Kun je zomaar een muur slopen?

Voordat u een muur gaat verwijderen of laten verwijderen dient u rekening te houden met wat voor soort muur het is.

Een niet dragende muur mag in de meeste gevallen zomaar verwijderd worden. Een dragende muur, zoals een muur tussen de keuken een woonkamer, daarentegen niet. Hierbij kunt u het beste een professional als Steinhoff inschakelen. Wij begeleiden u bij het gehele proces van vergunning tot uitvoering.
Wat kost een muur uitbreken?
De kosten voor het uitbreken van een muur zijn erg afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project. Daarom willen wij graag eerst meer weten over uw situatie en wensen voordat wij een prijs beloven. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren, buitenmuren en binnenmuren. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor betonzagen in muren.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?

De eerste stap begint voor de klusdag zelf. Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken. Ook bestuderen we de bouwtekeningen en voeren we berekeningen uit.

Ook leggen we aan u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het gehele project.

Op de klusdag zelf zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en plaatsen na het doorbreken van de muur een goede constructie ter vervanging. Daarna ruimen we netjes op en nemen we het puin mee. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het verwijderen van een draag- of buitenmuur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf. Daarnaast doen wij al ruim 10 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!