Geweldig nieuws! Steinhoff gaat groeien en verhuist medio 2024 naar Zaltbommel. Lees hier meer.

Staalconstructie

Plaatsing door onze experts

Een (nieuwe) staalconstructie laten realiseren voor uw bedrijfshal, schuur of hekwerk? Wees verzekerd van kwaliteit en laat dit verzorgen door de vakmannen van Steinhoff. Wij zijn er zowel voor de particuliere als zakelijke klant. Bij ons kunt u rekenen op professioneel advies, uitgebreide mogelijkheden, een eerlijke prijs én een veilige werkwijze.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van bouwconstructies. Specifieke kennis en vele uitgevoerde projecten leiden tot een optimaal resultaat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Steinhoff: dé bouwkundige aannemer voor realisatie van staalconstructies.

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Realisatie van staalconstructies

Staalconstructie -   Staalconstructie - In actie
Staalconstructie -   Staalconstructie - Lassen
Staalconstructie -   Staalconstructie - Van binnenuit
Staalconstructie -   Staalconstructie - Werkbus
Staalconstructie -   Staalconstructie - In praktijk
Staalconstructie -   Staalconstructie - Tekening
Offerte aanvragen

Realisatie van staalconstructies

Voor een veilige verbouwing

Steinhoff plaatst zowel permanente als tijdelijke staalconstructies. Zo verloopt u verbouwing geheel veilig. We gaan vanuit uw situatie te werk. Zo kunnen we snel producten op maat leveren tegen aantrekkelijke prijzen. Indien nodig wordt de staalconstructie ook weer door ons verwijderd.

Onze werkwijze

Bij Steinhoff staan veiligheid, kwaliteit en professionaliteit voorop. Dit merkt u zowel in de uitvoerende fase als de voorlichtende fase van de werkzaamheden. 

We komen bij u langs om de situatie te bekijken en te bepalen welke werkzaamheden er nodig zijn. Zo voorkomen we verrassingen en kunnen we gericht te werk gaan. Tijdens deze kennismaking voorzien we u van het nodige advies en maken we een offerte op maat. U weet nu direct waar u aan toe bent, dat is wel zo fijn. We houden van begin tot eind rekening met uw wensen.

Staalconstructie -  Staalconstructie-werkwijze

Diverse werkzaamheden

Steinhoff is werkzaam in heel Nederland en biedt verschillende diensten aan rondom de verbouwing van uw pand of huis. We maken altijd gebruik van professionele apparatuur, voor een effectieve uitvoering en optimaal resultaat.

Naast een staalconstructie kunt u ook bij ons terecht voor beton boren, muurdoorbraken en lateien plaatsten. Wilt u graag een vakman laten kijken naar uw constructiewerkzaamheden? Neem vrijblijvend contact op!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarin is Steinhoff Constructions gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuren, buitenmuren en binnenmuren.
Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Bekijk hier onze werkwijze, beschreven in een overzichtelijk stappenplan.
Hoeveel projecten heeft Steinhoff al uitgevoerd?
Wij voeren jaarlijks meer dan 500 projecten uit op het gebied van muurdoorbraken en constructies ter vervanging van de draagmuur. Wij zijn actief binnen heel Nederland.
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het doorbreken van een draag- of buitenmuur?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Wat is het voordeel van kiezen voor Steinhoff ten opzichte van andere aannemersbedrijven?
Wij zijn door specialisatie in muurdoorbraken en vervangende constructies sneller en goedkoper dan een gemiddeld aannemersbedrijf.

Daarnaast doen wij al ruim 10 jaar niets anders dan draagmuren doorbreken, waardoor u zeker weet dat uw klus goed wordt uitgevoerd!
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
Staalconstructie -   staalconstructie-bussen

Ons team staat voor u klaar

Deskundig en professioneel

Een staalconstructie kunt u met een gerust hart overlaten aan Steinhoff. Onze specialisten zorgen ervoor dat u gedurende de samenwerking altijd weet waar u aan toe bent.

Tijdens de voorbereidingen van het project is er een mogelijkheid dat wij langskomen bij u op locatie. Dan zullen wij de nodige berekeningen uitvoeren. Hier spreken we ook direct de werkzaamheden met u door, zodat we geen onduidelijkheden hebben en elkaar begrijpen.

Dit vinden we erg belangrijk bij Steinhoff. Zo heeft u zekerheid over een goede uitvoering van de staalconstructie plaatsing en kunnen wij sneller & efficiënter werken.

We helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op, dé specialist op het gebied van staalconstructies.

Offerte aanvragen