Geweldig nieuws! Steinhoff gaat groeien en verhuist medio 2023 naar Zaltbommel. Lees hier meer.

Den Haag - Renovatie Thaborkerk

o.a. 2300kg wegende constructie op ruim 9 meter hoogte monteren

Steinhoff staat voor een indrukwekkende uitdaging in opdracht van bouwbedrijf R.A. van Leeuwen bij de renovatie van de Thaborkerk in Den Haag. Op dit moment ondergaat het gebouw van de Christelijke Gereformeerde Kerk ‘s-Gravenhage-Scheveningen een bijna volledige transformatie. De afgelopen maanden zijn 1000 bestaande orgelpijpen van tin en lood, evenals houten orgelpijpen, zorgvuldig verwijderd. Het orgel zelf is gedemonteerd om te worden gerenoveerd. Daarnaast zijn alle kerkbanken gedemonteerd en worden zowel de vloeren boven als beneden vervangen.

Steinhoff staat nu voor de taak om drie grote draagmuren te verwijderen en meerdere deuropeningen te creëren. Daarnaast zullen we een nieuwe verdiepingsvloer voorzien van een staalconstructie, met onder andere twee IPE330 en twee UNP400 profielen van 9 meter lang. Een uitdaging hierbij is het monteren van deze constructie, die maar liefst 2300 kg weegt, op een hoogte van ruim 9 meter. Steinhoff maakt gebruik van de volledig elektrische Hoeflon C6E minihijskraan van BAX-XS om dit huzarenstukje te realiseren.

Wilt u het eindresultaat zien? Volg dit project op Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn en onze website voor de laatste updates.

Offerte aanvragen

Uitvoering project

o.a. 2300kg wegende constructie op ruim 9 meter hoogte monteren

  project-thaborkerk-den-haag-1