Geweldig nieuws! Steinhoff gaat groeien en verhuist medio 2024 naar Zaltbommel. Lees hier meer.

  Steinhoff-ruim-4,5-meter-binnenmuur-verwijderen-maarn

4,5 meter binnenmuur verwijderd

In opdracht van Kos Bouw

Steinhoff, in opdracht van Kos Bouw uit Huizen, heeft indrukwekkend werk verricht door een keukenmuur van ruim 4,5 meter te verwijderen en een robuuste stalen ligger van 350 kg te plaatsen in Maarn. Dit project heeft geleid tot een prachtige transformatie voor de bewoners in Maarn, waarbij een ruime open keuken is gerealiseerd.

De bewoners van Maarn kunnen nu genieten van een prachtige open keuken die naadloos overloopt in de woonkamer. Dit creëert een gevoel van eenheid en maakt het mogelijk om tijdens het koken in verbinding te blijven met de rest van het gezin of gasten. Het resultaat is een moderne en levendige leefruimte waarin koken, eten en samenzijn samenkomen.

Steinhoff staat bekend om vakmanschap en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat elk project uniek is en vereist dat er met zorg en precisie wordt gewerkt. Het team van Steinhoff heeft nauw samengewerkt met Kos Bouw om de wensen van de bewoners te realiseren en hen te voorzien van een prachtige open keuken die past bij hun levensstijl.

Ontdek hoe wij ruimte kunnen creëren, door bijvoorbeeld een binnenmuur te verwijderen. Laat Steinhoff uw dromen realiseren.

Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Uitvoering project

Ruim 4,5 meter binnenmuur verwijderen

  Steinhoff-ruim-4,5-meter-binnenmuur-verwijderen-maarn
  Steinhoff-ruim-4,5-meter-binnenmuur-verwijderen-maarn