Wij zijn met vakantie van 5 tot en met 28 augustus.

Betonzagen: muur

Een klus voor professionals

Betonzagen is precisie werk en kunt u het beste aan een vakkundige expert overlaten. Het zou natuurlijk zonde zijn als uw deur of raam niet in de gezaagde opening blijkt te passen. Echt specialistisch werk dus!

De vakkundige specialisten van Steinhoff hebben bouwkundig inzicht, technische kennis en jarenlange ervaring met het zagen in beton en steen. Wij zijn dé betrouwbare partner voor het uitvoeren van uw klus!

Wij maken bij het wandzagen gebruik van automatisch aangedreven wandzaagmachines op krachtstroom. Wandzagen kunnen wij tot een diepte van ruim 40 centimeter.

Bij Steinhoff bent u verzekerd van de juiste aanpak en een nauwkeurige uitvoering. Wij zagen op professionele wijze én met precisie. Mede hierdoor kunnen wij uw uitdagende klus succesvol uitvoeren!

offerte aanvragen

Steinhoff in de praktijk

Van simpele tot complexe klussen

Betonzagen -  Betonzagen
Betonzagen -  Betonzagen - Zaag
Betonzagen -  Betonzagen
Betonzagen -  Betonzagen
Betonzagen -  Betonzagen
Betonzagen -  Betonzagen - Werkbus
meer informatie

Betonzagen voor diverse doeleinden

Steinhoff is uw expert

Door in betonnen muren te zagen worden openingen in woningen gerealiseerd. Het kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden voor de realisatie van een:

 • Kozijn
 • Deur
 • Leiding
 • Doorgang/aanbouw
Betonzagen - Betonzagen

De verschillen tussen zagen in beton en steen

Bij het zagen in beton is er een grote hoeveelheid koelwater nodig. Dit kan voor vuil zorgen. Steinhoff zorgt er altijd voor dat de klus netjes achtergelaten wordt.

Bij het zagen in steen is er een kleinere hoeveelheid koelwater van belang. Om verontreiniging tegen te gaan maken wij gebruik van een minimale hoeveelheid. Ook bij het zagen in steen zorgen wij ervoor dat wij alles netjes opleveren.

De specialisten van Steinhoff realiseren uw klus van A tot Z. Wij zagen niet alleen voor u, maar maken ook alles netjes schoon. Het afval wordt afgevoerd en het stof of koelwater wordt opgeruimd. Ook leveren we de werkplek weer spic en span op. U hoeft zelf niets op te ruimen, u wordt volledig ontzorgd.

De werkwijze van Steinhoff

Uw pand of woning is erg kostbaar. Om die reden werkt Steinhoff altijd met dezelfde nauwkeurige werkwijze. Wij vinden een goede voorbereiding erg belangrijk. Wij plannen een afspraak in om de situatie in het echt te beoordelen. Daarnaast bestuderen wij de bouwtekeningen en maken we een plan. Gedurende het proces houden wij u volledig op de hoogte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Betonzagen is niet de enige klus waar onze experts jarenlange ervaring mee hebben. Dit geldt ook voor muurdoorbraken. Meer ruimte creëren in huis? Wij verwijderen graag uw draagmuren; zowel uw binnenmuren als buitenmuren.

Tijdens de uitvoering van het project zorgen wij ervoor dat alle benodigde materialen, gereedschap en mankracht aanwezig zijn. Na afloop maken wij de werkplaats weer helemaal schoon.

Spreekt onze manier van werken u aan? Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen
of bel 0345 68 11 14

Veelgestelde vragen

Wat is de werkwijze van Steinhoff?
Voor de klusdag bezichtigen wij het pand, zo kunnen wij de situatie ter plekke bekijken.

We leggen u stapsgewijs uit hoe wij te werk gaan. Zo weet u waar u aan toe bent tijdens het project.

Op de klusdag zorgen we voor genoeg materiaal en personeel. We dekken uw vloer af en na het betonboren ruimen we netjes op. We zijn pas tevreden als u dat ook bent!
Is Steinhoff verzekerd voor eventuele schade bij het uitvoeren van betonzaag werkzaamheden?
Ja, wij zijn goed verzekerd. Wij zijn in het bezit van een doorlopende CAR (Construction AllRisk ) verzekering en een W.A. verzekering.
Hoe kan er contact worden opgenomen met Steinhoff?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken (0345 68 11 14) of per mail (info@steinhoff.nl). We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!
Betonzagen -  Betonzagen - Referentiefoto

Steinhoff staat voor u klaar

Uw vakkundige specialist

Uw betonzaag werkzaamheden kunt u met een gerust hart overlaten aan Steinhoff. Wij zagen beton vakkundig én nauwkeurig. Gedurende de samenwerking weet u waar u aan toe bent door onze transparante communicatie.

Wij spreken altijd alle werkzaamheden met u door, zodat we elkaar volledig begrijpen. Dit zorgt ervoor dat wij ons werk perfect uit kunnen voeren en u blij kunnen maken met het resultaat. Steinhoff garandeert u:

 • Een vakkundige en voorbereide uitvoer
 • Een schone oplevering
 • Een perfect resultaat

Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op. Graag beantwoorden wij uw vragen en geven wij u persoonlijk advies op het gebied van betonzagen.

Meer informatie