• Steinhoff: ambachtelijk vakwerk!

  Steinhoff: ambachtelijk vakwerk!

  Gespecialiseerd in muurdoorbraken

 • Steinhoff: de betrouwbare specialist

  Steinhoff: de betrouwbare specialist

  Gespecialiseerd in constructieve muurdoorbraken

 • Steinhoff bouwkundig aannemer

  Steinhoff bouwkundig aannemer

  Muurdoorbraak met klasse?

 • Steinhoff: Werkt door heel Nederland!

  Steinhoff: Werkt door heel Nederland!

  Constructieve muurdoorbraken

 

Staal plaatsen

Wilt u staal laten plaatsen om uw pand te verstevigen of uw bouwwerkzaamheden veilig te laten verlopen? Vraag de vakmannen van Steinhoff dan om een deskundig advies. Bij Steinhoff kunt u terecht voor een vakkundig advies met betrekking tot diverse bouwwerkzaamheden. Zo kunnen we voor u beton boren, lateien plaatsen en stalen constructies ontwerpen. Bij ons staat veiligheid en kwaliteit altijd voorop waardoor u kunt rekenen op een optimaal resultaat en een professionele werkwijze.

Staal plaatsen op professionele wijze

Het vakgebied van Steinhoff BV reikt van particulieren tot bedrijven en projectmatige bouwprojecten waardoor we ook u uitstekend kunnen helpen om staal te plaatsen. Het plaatsen van staal wordt vaak gebruikt ter versteviging van een constructie en dient dan ook zorgvuldig en vakkundig te worden uitgevoerd. Bij Steinhoff kunnen we onder meer voor u:

 • Een stalen latei plaatsen;
 • Dragende constructies aanbrengen;
 • Stalen frames ontwerpen.

Welke werkzaamheden in uw geval noodzakelijk zijn is geheel afhankelijk van de staat, bouw en situatie van uw werkzaamheden. Wij komen graag bij u langs om uw pand nader te bekijken en een advies uit te brengen over de mogelijkheden.

Contactinformatie

Ook voor een gratis meting of een offerte op maat komen we graag bij u langs. Zo weet u direct wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent. Voor vragen en meer informatie over staal en het plaatsen daarvan neemt u gerust contact met ons op via e-mail of telefoon: 0345 68 11 14. Wij staan graag voor u klaar!

Staal plaatsen laat u over aan de professionals van Steinhoff BV, de bouwkundige aannemer voor al uw constructies, zaagwerkzaamheden en muurdoorbraken!

Waarom Steinhoff?

 1. Voor ieder budget een muurdoorbraak
 2. Gratis opmeten en offerte
 3. Werkt door heel Nederland
 4. Advies van specialisten
 5. Professionele plaatsing
 6. Verzekerd tijdens de bouw
Bekijk hier de routebeschrijving
Bel direct: 0345 68 11 14
Bekijk onze referenties

Neem vrijblijvend contact met ons ip via het contactformulier. Om uw klus nader te bekijken komen wij graag bij u langs.

Velden met * zijn verplichtMuurdoorbraak woonkamer keukenDragende constructie voorgevelVoorgevel verwijderen
 

Wat klanten zeggen over Steinhoff


 • Nunspeet 11/12/2012; Rein de Kock en Tonny van Meeuwen, alias Steinhoff BV, heeft bij ons een ingewikkelde constructie gemaakt. Alles werd vooraf ingemeten en overlegd. We ervaren dit heel prettig. Steinhoff heeft de constructie gratis afgetimmerd, dat is pas service. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Alsnog hartelijk dank hiervoor.

  Dhr. en mevr. Verkerk - Dragende muren en constructie


 • Leerdam 08/12/2012; Na een paar slechte ervaringen met andere bedrijven was Steinhoff BV een echte verademing. Het zijn keurige en professionele vaklui, werken hard en volgens afspraak. De prijs sprak ons direct aan zodat we duidelijke afspraken konden maken. Dit alles wordt door Steinhoff BV keurig in offertes en opdrachtbevestiging genoteerd. Groot voordeel vinden we dat ze verzekerd zijn voor onze bouwwerkzaamheden wat bij veel andere bedrijven of particulieren niet zo is. Petje af voor deze mannen!

  Dhr. Bijl - Dragende constructie


 • Goch 01/12/2012; Ik ben ontzettend tevreden over de werkzaamheden van deze mannen! Ze hebben een 270 kg wegende houten balk geplaatst in een dragende muur. Geen ABC-tje. Sterke punten: afspraken zijn nagekomen, creatief, goed werk geleverd en snel. Absoluut een aanrader.

  van Zon - Balk (latei) plaatsen, Duitsland


 • Nijmegen 06/12/2012; Steinhoff BV kan ik zeker aanbevelen. Nadat de klus geplaatst was kwamen ze op afgesproken tijd de situatie thuis bekijken. Een scherpe prijs afgesproken en na een paar dagen wat de klus gemaakt. In 1 woord TOP!

  Fam. De Boer - Dragende muur + steunbalk


 • Asperen 04-12-2012; Wat een hardwerkende vakmannen zijn dit! Ze zijn snel en flexibel. Na het plaatsen van de opdracht konden ze snel aan de slag. Ze waren binnen een dag klaar. Heel erg bedankt!

  Fam. Van Middelkoop - Dragende muur keuken – woonkamer


 • Oud- Beijerland 12-11-2012; Steinhoff BV heeft een dragende muur verwijderd en stalen bint geplaatst. Deurkozijn dichtgemetseld. Dit alles keurig volgens afspraak. Wij kunnen Steinhoff BV zeker aanbevelen.

  Fam. Daane - Dragende muur verwijderen


 • Oostzaan 11-11-12; We zijn zeer tevreden, Steinhoff BV is een echte aanrader!

  Dhr. en mevr. Van Valkenhof - Dragende muur slopen, draagbalk plaatsen en afwerken


 • De Zilk 12-11-12; Vanochtend kwamen er 2 mannen van Steinhoff BV om onze draagmuur te verwijderen. Dit is zeer professioneel gedaan en mocht ik ooit nog een andere klus hebben dan zal ik dit bedrijf zeker als eerste benaderen.

  Dhr.en mevr. Kok - Draagmuur verwijderen tussen keuken en woonkamer


 • Udenhout 27-10-2012; Steinhoff BV kwam erg professioneel over. De offertes zagen er strak en verzorgd uit, dit sprak ons direct aan. Na telefonisch overleg besloten dat Steinhoff BV de klus kon gaan maken. Hier hebben we geen spijt van gekregen. De jongens werkten keurig volgens afspraak en na de klus werd alles opgeruimd.
  Binnenkort willen we nog een klus uit laten voeren, dan benaderen we Steinhoff weer.

  Fam. Van Noorloos - Dragende muur keuken – woonkamer


 • Arnhem 08-09-12; Wij hebben deze ochtend een dragende muur tussen de keuken en woonkamer laten verwijderen en hebben op de vliering een doorgang tussen beide kanten laten maken
  (ook dragende muur.) Wij zijn heel erg tevreden over het afgeleverde werk. Ze waren in 4 uur klaar het ziet er heel erg mooi uit. Klus was 987er 1,5 week geleden opgezet en nu al uitgevoerd. Omdat we zo tevreden zijn laten we begin oktober ook de badkamermuur eruit halen door Steinhoff.

  Fam. Van Noorloos - Dragende muur verwijderen + plaatsen draagbalk


 • Amsterdam 01-09-12; Tonny van Meeuwen was de goedkoopste aanbieder, en hij heeft gedaan wat hij beloofde. Toen bleek dat de klus iets meer werk met zich meebracht dan in eerste instantie door mij opgegeven, hebben ze daar niet moeilijk over gedaan. Kortom de klus is goed uitgevoerd, voor een goede prijs en wij zijn heel tevreden.

  Fam. Newman - Verwijderen draagmuur tussen woonkamer en keuken


 • Leiden 21-08-12; Tonny, ook wel bekend van het bedrijf Steinhoff, en zijn collega hebben prima werk geleverd! Ik zou ze zeker adviseren.

  Dhr. Blonk - Muur doorbreken + keukendeur dichtmetselen.


 • Nieuwegein 12-05-12; De opdracht is conform afspraak uitgevoerd. Kwalitatief goed werk geleverd en zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Alles netjes opgeruimd na het voltooien van de werkzaamheden. Zeer zeker een aanrader.

  Dhr. Arkeraats - Muur doorbreken + keukendeur dichtmetselen.


 • Tilburg 02-07-2012; Naar eerst te komen kijken, hebben Rein en zijn collega bij mij een draagmuur verwijderd
  (tussen muur keuken huiskamer ) en daarna een stalen balk geplaatst. Ook een muurtje verwijderd in de huiskamer waar de kachel had gezeten. Dit is uitstekend gebeurd, het zijn echte vakmannen en werken snel en goed. Prima op afgesproken tijd. Dit zijn nog eens mannen waar je echt van op aan kan. En voor een goede, scherpe prijs. Nog vriendelijk bedankt.

  Dhr.en Mevr.´t Hof - Draag Muur Verwijderen


 • Hoensbroek 21-05-12; Ik heb een draagmuur laten verwijderen tussen de huiskamer en de keuken. Alles volgens afspraak, mooi op tijd begonnen en mooi op tijd klaar. Nette hardwerkende jongens.Kortom naar tevredenheid uitgevoerd. Echte aanrader.

  fam. De Keyzer - Draag Muur Verwijderen


 • Spijk gem. Lingewaal 11-05-12; Rein de Kock zou eerst komen kijken, was er precies op de afgesproken tijd, wij wilden de muur er snel uit hebben, en de volgende dag was de muur eruit en de balk geplaatst.

  Dhr. en mevr. Versteeg - Muur uitbreken van keuken naar woonkamer


 • Barendrecht 05-05-12; Renovatie van achtergevel: 4 stalen binten verwijderd en enkele scheuren hersteld. Goed afspraken gemaakt, snel gewerkt en goed resultaat.

  Fam. Mulder - Renovatie metselwerk/voegwerk en stalen bint

Top

Steinhoff: uw bouwkundig aannemer! 0345-681114

Zaagwerk, muur doorbraak, draagmuur verwijdern, latei plaatsing & constructie muur verwijderen